Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Have fun in Athens!

Το "Your info l@nd" σας προτείνει που, πότε και "με πόσα" να διασκεδάσετε τα βράδια της Αθήνας...

Κατηγορία : Πίστες!

::..Romeo..::


Από τις 24 Μαρτίου 2010 το Romeo φιλοξενεί τρεις πολύ ταλαντούχους καλλιτέχνες που υπόσχονται πολλές ώρες διασκέδασης με κυρίως λαϊκά τραγούδια! Πάνος Καλλίδης, Μαριάντα Πιερίδη και Διονύσης Μακρής συναντιούντε για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή και είναι σίγουροι πως όσοι πάνε να τους δουν θα περάσουν τέλεια και δεν θα φύγουν αν δε ξημερώσει!

Info :
Που : Ελληνικού 1, Ελληνικό
Επικοινωνία : 210-8945345, 210-8941893
Πόσα θα πληρώσω; : Είσοδος με ποτό 15 € / Φιάλη απλή 150 € (κομπλέ)/ Φιάλη special 170 €
Πότε μπορώ να πηγαίνω : Από Πέμπτη μέχρι και τη Κυριακή

::..Swing Bar..::


Κάθε Τρίτη βράδυ, η μοναδική Κέλλυ Καλτσή, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το πρώτο X-Factor της Ελλάδας, παρουσιάζει το δικό της πρόγραμμα με τίτλο "Follow the light". Στο...ανατρεπτικό αυτό μουσικό πρόγραμμα θα απολαύσετε τη Κέλλυ να ερηνεύει τραγούδια δικά της αλλά και κλασσικές ξενόγλωσσες επιτυχίες όπως τα "Loosing my religion" και "Theese boots"...

Info :
Που : Ιάκχου 8, Γκάζι
Επικοινωνία : 2103451508
Πόσα θα πληρώσω; : Είσοδος με ποτό 15 €
Πότε μπορώ να πηγαίνω : Κάθε Τρίτη

Κατηγορία : Clubs! / Bars!

::..Plus X..::

Πρόκειται για το νέο dance club του γνωστού ντρέμερ της Άννας Βίσση, Τάκη Κουβατσέα που στεγάζεται στο ίδιο μερός που βρισκόταν το "Dragoste", στο Κολωνάκι. Μπορεί ο χόρος να είναι σχετικά μικρός (έχει χωρητικότητα μόλις 350 άτομα) ωστόσο γεμίζει απο θαμώνες που επιλέγουν το συγκεκριμένο club για να απολαύσουν τις εμφανίσεις της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής. Για όσους πεινάνε...υπάρχει ζωή! Το κατάστημα σερβίρει και fingerfood!!!!

Info :
Που : Π. Ιωακείμ 37, Κολωνάκι
Επικοινωνία : 2107221558
Πόσα θα πληρώσω; : Είσοδος 15€ και ποτό 13€
Φιάλη ουίσκι : απλή = 120€ και special = 150€
Πότε μπορώ να πηγαίνω : Κάθε Παρασκευή και Σάββατο


::..Havana Nights.::

Ένα από τα πιο καλά και ανερχόμενα latin bars είναι και το Havana Nights το οποίο συνδυάζει εκμάθηση και διασκέδαση! Το πρόγραμμά του περιέχει μαθήματα Αργεντίνικου tango αλλά και άλλων latin xορών και διάφορα events ανάλογα τις περιστάσεις! Οι θαμώνες του μαγαζιού μέχρι στιγμής έχουν περάσει ξέγνοιαστες ώρες στα events με θέματα όπως "Ελληνική Βραδιά", "Party 70's-80's" και διάφορα άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι djs όπως η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχουν βρεθεί πίσω από τα decks του Havana Nights χαρίζοντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης στους πελάτες!


Info :
Που : Δεκελέων 46, Γκάζι
Επικοινωνία : 697 99 155 61
Πόσα θα πληρώσω; : Κανονικές τιμές ποτών
Πότε μπορώ να πηγαίνω : Καθημερινά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου